Heb je plannen voor een totaalrenovatie van je woning of wil je een specifieke kamer herinrichten? Van totaalprojecten tot kleine verbouwingen: MS ParketPlus is jouw specialist in renovatiewerken.

Renovatie

Feilloze binnenafwerking met gyproc en chape

Wil je jouw zolder omvormen tot een slaapkamer of badkamer? Interesse in een keuken- of badkamerrenovatie? MS ParketPlus heeft de expertise in huis om de gewenste metamorfose uit te voeren. Zo kan je bij ons terecht voor het plaatsen van gyproc scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds. Wens je een nieuwe vloer? Wij voeren de nodige chapewerken uit voor een vlakke ondergrond en leggen een vloerbedekking naar keuze aan. Van de gelijkvloers tot de zolder, wij zorgen voor een onberispelijke binnenafwerking.

Renovatie

Jouw totaalexpert in totaalrenovatie

Wens je een totaalrenovatie van je volledige interieur? Dan nemen we alle verbouwingswerken, elektriciteitswerken en loodgieterij voor onze rekening. Zo heb jij slechts één aansprekingspunt tijdens de gehele renovatie. Had je graag inrichtingsadvies voor je interieur? Dan brengen we je in contact met onze vaste interieurpartner.

Zorgvuldige terrasreiniging en -renovatie

Is je houten terras toe aan een onderhoudsbeurt? Ook daarin kan MS ParketPlus ondersteunen. We ontmossen, reinigen en vernissen jouw terras, zodat je zorgeloos en blootsvoets van het zonnetje kunt genieten.

Renovatie

Een totaalrenovatie van je interieur of een terras-, keuken-, zolder- of badkamerrenovatie?