Is jouw gevel toe aan een opknapbeurt? Wil je jouw binnenmuren vakkundig laten behangen of schilderen? De schilders van MS ParketPlus ontzorgen je bij alle binnen- en buitenschilderwerken.

Schilderwerken

Grondige gevelreiniging en hoogwaardige buitenschilderwerken

Wil je jouw gevel kaleien, schilderen of herstellen? MS ParketPlus neemt jouw buitenschilderwerken volledig uit handen. We steken je buitenmuren in een kersvers jasje en bezorgen je nieuwbouw- of renovatieproject een nieuwe uitstraling. Heb je nood aan een grondige gevelreiniging? Dan bekijken we met een technisch adviseur wat de beste aanpak is. Zo ben je zeker van een hoogstaande afwerking die precies afgestemd is op jouw gevelstenen.

Schilderwerken

Naadloos behang en vlekkeloos binnenschilderwerk

Ook binnenshuis frissen we je woning op. Wil je jouw interieur opfleuren met decoratief behangpapier of vliesbehang? De bedreven behangers van MS ParketPlus komen bij je langs, verwijderen het oude behang en zorgen voor een vlotte bekleding. Zijn jouw binnenmuren toe aan een likje verf? Dan kan je rekenen op onze binnenschilders om je kamers de gewenste kleur te geven. Daarvoor gebruiken we steeds de kwaliteitsvolle muurverven en het behang van leverancier Thiry Paints. Wij beschermen en dekken het interieur met grote zorg af en kuisen nadien grondig op.

Schilderwerken

Schilderwerk met een ontzorgende aanpak

Hoe wij voor een 360°-service zorgen? Voor we aan de slag gaan, controleren we nauwkeurig de ondergrond van de muren. Merken we scheuren, barsten of gaten op in het pleisterwerk? Dan voeren we de nodige plamuurwerken uit om je binnen- of buitenmuur te herstellen. Is de kwaliteit van de bestaande verflaag ondermaats? Dan brengen wij een speciale onderlaag aan, voor we de toplaag verven. Zo vinden we de gepaste verfoplossing voor elk probleem.

Graag een ervaren behanger en schilder inschakelen?